Producenci
Promocje
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Pliki cookies

                  Cookies

Centrum preferencji prywatności

"Cookie" to małe pliki, które pozwalają nam gromadzić informacje związane z Tobą i Twoim urządzeniem w momencie, gdy odwiedzasz jedną z naszych witryn internetowych. Pliki cookie pozwalają nam ustalić liczbę użytkowników odwiedzających nasze witryny i częstotliwość tych odwiedzin. Pomagają nam również jak najlepiej dostosować ofertę skierowaną do Ciebie.

Polityka prywatności

1. Administratorem danych osobowych jest Ozdobnia Piotr Warych z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Bednarskiej 14/5, 60-571 Poznań, NIP 7881006956, REGON 300758561


2. Wszelkie dane osobowe przetwarzane są przez Administratora zgodnie z przepisami powszechnie obowiązującego prawa, w szczególności z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.2018.1000).


3. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest: "umowa sprzedaży lub działania podejmowane na żądanie Kupującego, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), ciążący na Sprzedawcy obowiązek prawny związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c) oraz prawnie uzasadniony interes Sprzedawcy, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)."

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl